14"-os kijelző, Intel Core i5-5300U processzor, választható 4-16 GB memória, 120-500GB adattároló (SSD vagy HDD).

Márkás, felújított, webkamerás  HP Elitebook 840 G2 üzleti kategóriás Notebook, a működést semmiben sem befolyásoló, minimális esztétikai hibával ( lásd a fotókon ) 5% engedménnyel.

A billentyűzet feliratozása magyar karakteres.

Erre a notebookra 1 év korlátozott jótállás ( az akkumulátorra 1 hónap ) vonatkozik .

Az üzleti kategóriás gépeket tartós igénybevételre tervezik, ezért strapabíróak, a meghibásodási esélyük ezeknek a legalacsonyabb. 

Szeretné felturbózni a gépet? Igényeljen bele SSD meghajtót, ami nagyságrendekkel emeli a felhasználói élményt a sebességet illetően.

Az egyedi igényeinek megfelelő memóriamennyiséget, adattároló méretet és fajtát, valamint az egyéb kiegészítőket a " Lehetséges választások" részben tudja kiválasztani. Az alapár 4 GB memóriát és 320 GB merevlemezt tartalmaz. 

Nálunk a töltőadapter és kábel minden kiválasztott géphez tartozék!

A laptop kiváló választás üzleti-, irodai-, home office, tanulási/oktatási célra. A megfelelő programok telepítése után internetezhet, filmet nézhet, skypeolhat, e-mailezhet, játszhat, bankolhat. Utazásai során is magával viheti, a kiegészítők között választhat hozzá megfelelő védelmet biztosító notebook-táskát.A használt/felújított notebookok esetében hibátlan hardveres működés és legalább 30 perces (általában 1-3 óra de ez mindig felhasználási mód függő) akkuidő értendő, koruknak megfelelő (vagy jobb) esztétikai állapotban vannak, de láthatóan használt termékek. Mivel a laptopokat általában nem csak statikusan használják, hanem hordozzák is, így ebből adódó nyomok előfordulnak, mint pl karcok, horzsolások, matricanyomok a burkolaton. Akárcsak az új eszközökön, ezeknél is előfordulhat pixelhiba a kijelzőn (egy-egy nem, vagy nem jól működő képernyőpont a milliónyiból). Erre vonatkozóan elolvashatja a Pixelhibákra vonatkozó garanciális feltételeket ezen az oldalon. Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

HP Elitebook 840 G2 i5-5300U processzor, használt notebook

  • 125 800 Ft

  • Nettó ár: 99 055 Ft

Lehetséges választások


Címkék: HP, HP 840G2, notebook, hordozható, használt, pc, informatika, márkás, laptop, computer, garanciális