Szállítási információk

Szállítási/átvételi módok:

 

MPL futárszolgálat a Magyar Posta futárszolgálata

A Magyar Posta futárszolgálata általában a feladást követő napon átadja a csomagot, amennyiben nem éri el a címzettet, értesítőt hagy és másnap újra próbálja. Sikertelen kézbesítés esetén a postahivatalban 10 napig átvehető a csomag. A szállítási díj egységesen 1800 Ft (+igény esetén az utánvét díja, ami 540 Ft)

 

 

Személyes átvétel

Lehetőség van a termékek személyes átvételére, erre kizárólag előzetes egyeztetést követően van lehetőség. 

 

 

Fizetési módok:

Utánvét

A futárszolgálatos házhozszállítás esetén a megrendelt termékek ellenértékét azok kézhezvételekor a futárnak fizeti meg készpénzben. Ennek a fizetési módnak a csomag súlyától és a fizetendő összegtől függő díja van, mely a kosároldalon feltüntetésre kerül. (1800 Ft szállítási+540 Ft utánvétdíj)

 

Előre utalás:

Előre utalás választása esetén megtakaríthatja az utánvét különdíját, illetve nem szükséges készpénzt rendelkezésre tartania a futár érkezésekor. Fontos azonban, hogy a vételárat kizárólag a webshopunk által küldött díjbekérő levél érkezését követően, az abban található adatokra utaljon, és tüntesse fel a közlemény rovatban a díjbekérő sorszámát vagy a rendelésazonosító számot. Ebben az esetben csak szállítási díj merül fel, ami 1800 Ft

 

Készpénzes fizetés

Személyes találkozó és átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre van lehetőség (természetesen az utánvétes fizetés is készpénzzel történik, annak részleteit az utánvétes fizetésnél találja).